Consulent voor regio West Brabant

Gastouderland West-Brabant is een erkend en geregistreerd Gastouderbureau, wij zijn werkzaam in de regio's Breda, Tilburg, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom en alle omliggende dorpen.

Als consulenten van Gastouderland West-Brabant bemiddelen wij tussen ouders en gastouders zonder daar inschrijf- of bemiddelingskosten voor te rekenen. De bureaukosten worden pas gerekend vanaf het moment dat er daadwerkelijk een koppeling tussen ouders en gastouder is gemaakt. Wij zijn uw persoonlijke aanspreekpunt, zorgen dat alle zaken rondom de aanvraag van de kinderopvangtoeslag goed geregeld zijn, hanteren scherpe tarieven voor bureaukosten en betalingen van de gastouder vinden plaats binnen twee werkdagen.

Wij zoeken de juiste opvang. Een plek waarin het kind zichzelf kan zijn, veilig en vertrouwd voelt zodat hij of zij kan uit bloeien tot een mooi mens. Ook als de opvang geregeld is blijven wij in beeld, begeleiden van de gastouder staat bij ons voorop.

Bent u op zoek naar een lieve, betrouwbare gastouder of een gastouder aan huis? Of bent u gastouder en wilt u zich aansluiten bij Gastouderland West-Brabant? Wij staan 5 dagen per week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en zullen ons uiterste best doen om uw wensen zo goed mogelijk in te vullen. Wij kijken uit naar uw bericht! Contact.

Voor meer informatie over de werkwijze en de kwaliteit van Gastouderland, kunt u klikken op www.gastouderland.nl

Onze voordelen in het kort op een rij:

  • De opvang wordt berekent met een uurtarief!
  • Geen inschrijf- en bemiddelingskosten: no cure no pay én scherpe tarieven voor bureaukosten.
  • Korte lijnen en persoonlijk contact.
  • Betaling van de gastouder binnen 2 werkdagen!
  • De GGD beoordeelt onze diensten als uitstekend!
  • Veelzijdig Voorschools Educatie Programma voor gastouders
  • Keurmerk Bijgeschoolde bemiddelingsmederwerker
 
aap-educatie-programma-banner.png