Consulent voor regio Midden-Nederland

Voor de regio Midden Nederland ben ik, Marjan Petersen, uw consulent. Ik bemiddel tussen vraag- en gastouders in en rondom de plaatsen: Culemborg, Buren, Geldermalsen,Tiel, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en Wijk bij Duurstede. Als consulent ben ik uw persoonlijk aanspreekpunt. Als moeder van 3 kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat uw kinderen worden opgevangen op een plek waar ze zich veilig voelen, zichzelf kunnen zijn en waar ze met veel plezier naar toe gaan. Ik zie het dan ook iedere keer weer als een enorme uitdaging om een leuke, geschikte gastouder te vinden voor uw kind(eren).

Mijn regionale aanwezigheid bevordert een snelle en persoonlijke communicatie tussen ouders, gastouders en Gastouderland. Zo ben ik telefonisch of via e-mail altijd goed bereikbaar en kunnen afspraken ook in de avonduren worden gemaakt. Daarnaast is het hoofdkantoor op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur altijd bereikbaar mocht ik een keer afwezig zijn (tijdens vakanties bijvoorbeeld).

In mijn werk streef ik altijd naar goede en open relatie met ouders en gastouders. Op mijn website vindt u vraag en aanbod van ouders en gastouders. Ik kijk uit naar uw bericht.

Marjan Petersen
Telefoon: 06 13 27 16 86
E-mail: info@gastouderland.nl