Consulent voor regio Groningen

Mijn naam is Marion Kassenberg, ik ben regioconsulent in de provincie Groningen e.o. Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik jarenlang werkzaam geweest in de zorg en kinderopvang om in 2010 te besluiten verder te gaan in de gastouderbranche. 

Gastouderopvang is kleinschalige opvang in een vertrouwde, huiselijke omgeving, met veel persoonlijke aandacht voor uw kind. Ik ben zelf moeder en gastouder dus ik weet hoe belangrijk het is dat uw kind wordt opgevangen op een plek waar het zich prettig voelt. Ook u als ouder wilt graag met een gerust gevoel naar uw werk, wetende dat uw kind in goede handen is. Ik vind het dan ook een uitdaging om een gastouder of een nanny (die in uw eigen woning oppast) voor u te zoeken die bij uw gezin past en u vervolgens bij te staan gedurende het samenwerkingsproces. Persoonlijk contact, openheid en vertrouwen hebben in elkaar vind ik hierbij van essentieel belang. Elke situatie is weer anders en ik vind het geweldig om hier op de juiste manier op in te spelen. Voor zowel ouders als gastouders ben ik het eerste aanspreekpunt. Ik ben dan ook altijd goed bereikbaar, per telefoon of e-mail en afspraken kunnen ook in de avonduren worden gemaakt. Naast de twee jaarlijkse verplichte bezoeken ben ik ook altijd bereid langs te komen voor een goed gesprek of gewoon om eens een kijkje te nemen hoe het gaat met de opvang.
Bent u op zoek naar een geschikte gastouder of nanny, bent u gastouder of lijkt het u leuk om gastouder te worden? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk uit naar uw bericht!

 

 

Marion Kassenberg
E-mail: info@gastouderland.nl
Telefoon: 050-5014476