Consulent voor regio Eindhoven e.o.

Gastouderland Eindhoven e.o. is een erkend, geregistreerd Gastouderbureau dat niet alleen te vinden is in Eindhoven maar ook in de plaatsen daarom heen zoals:  Heeze, Valkenswaard, Veldhoven, Best, Helmond, Bakel, Geldrop etc.

Als regio-consulent van Gastouderland Eindhoven e.o. bemiddel ik tussen ouders en gastouders zonder daar inschrijf- of bemiddelingskosten voor te rekenen. De bureaukosten worden pas gerekend vanaf het moment dat er daadwerkelijk een koppeling tussen ouders en gastouder is gemaakt. Ik ben uw persoonlijke aanspreekpunt, zorg dat alle zaken rondom de aanvraag van de kinderopvangtoeslag goed geregeld zijn, hanteer scherpe tarieven voor bureaukosten en betalingen van de gastouder vinden plaats binnen twee werkdagen.

Ik zoek de juiste opvang. Een plek waarin het kind zichzelf kan zijn, veilig en vertrouwd voelt zodat hij of zij kan uit bloeien tot een mooi mens. Ook als de opvang geregeld is blijf ik in beeld, begeleiden van de gastouder staat bij mij voorop.

Bent u op zoek naar een lieve, betrouwbare gastouder? Of bent u gastouder en wilt u zich aansluiten bij Gastouderland Eindhoven e.o.? Ik sta voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en zal mijn uiterste best doen om uw wensen zo goed mogelijk in te vullen. Ik kijk uit naar uw bericht!


Greetje van Deurzen
Telefoon: 06 38223202
E-mail:info@gastouderland.nl