Oppas aan huis

Zoek je een nanny aan huis?

Gastouderland is een geregistreerd gastouderbureau dat kwalitatief hoogwaardige dienstverlening biedt aan nanny’s en vraagouders.

Gastouderland bemiddelt in het hele land tussen ouders en nanny’s zonder daar inschrijf- of bemiddelingskosten voor te rekenen. De bureaukosten worden pas gerekend vanaf het moment dat er daadwerkelijk een koppeling tussen jou en de nanny is. Gastouderland maakt zich sterk voor kwaliteit van de opvang. De bij ons geregistreerde nanny's worden regelmatig voorzien van nuttige informatie en handige tips bij de opvang van kinderen.

Onze organisatie ontvangt daarbij de medewerking van diverse specialisten op het gebied van kinderopvang. Het welzijn en de positieve ontwikkeling van jouw kind staat daarbij voorop. Een jaarlijkse risico-inventarisatie voor veiligheid en gezondheid op het opvangadres, diverse cursusmogelijkheden voor nanny's, waaronder EHBO voor kinderen, een oudercommissie, een adequate klachtenafhandeling, een deskundig pedagogisch plan en de ondersteuning van specialisten op dit vakgebied moet het kwaliteitsniveau van onze organisatie op een hoogwaardig niveau houden.