Vaders........Herken je dit?

Je bent veel bezig met hoe je het vaderschap invult. Je denkt er over na, leest er over en probeert dingen te doen die je dichter bij je eigen waarheid brengen. En ondertussen doe je je werk, zorg je voor je kinderen, probeer je een goede partner te zijn etc. Dat is allemaal niet niks.

Natuurlijk ben je bent trots op je kinderen en geniet je volop van de mooie momenten. Maar er zijn ook dingen die niet zo lekker gaan. Valkuilen waar je regelmatig in stapt, muren waar je telkens tegen aan loopt. Je voelt je af en toe onzeker of gefrustreerd als het gaat om het grootbrengen van je kinderen. En dat is geen fijn gevoel.

Je bent niet de enige. En ik ga je helpen om die blokkades in deze 4-weken-uitdaging op een totaal nieuwe manier aan te pakken.

Vanaf 24 mei tot en met 21 juni - Vaderdag!! - krijg je 10 unieke uitdagingen thuisgestuurd. In je mailbox. Deze opdrachten gaan je helpen om dichter bij de vader te komen die je graag wilt zijn. Die 10 verrassende, leuke, spannende en gave uitdagingen laten je een onvergetelijk avontuur beleven. Mét een grote groep andere vaders!

MEER HOUT OP JE VUUR!
4 weken, 10 opdrachten, 1 doel:
haal de beste vader uit jezelf

Geef je meteen op:

http://praktijkvader.nl/meer-hout