Vacature financiële administratie

Jaa, daar ben je dan, word jij onze nieuwe collega?

Functieomschrijving

In verband met de groei van ons bedrijf zoeken wij versterking op de financiële administratie voor 36 uur per week. De functie is zeer afwisselend. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken van de opvanguren, klanten telefonisch te woord staan en adviseren, facturen maken en ondersteuning van het algehele financiële en administratieve proces. De taken zijn afwisselend en je bent daarnaast ook inzetbaar om, als daar tijd voor is, een breder takenpakket op te pakken.

Dienstverband/Industrie

Gastouderland is een landelijke organisatie van 27 gastouderbureaus. Vanuit het hoofdkantoor in Culemborg verzorgen wij de gehele administratie voor alle vestigingen. De medewerker maakt deel uit van een team van vijf personen. Op het hoofdkantoor werken wij totaal met 12 personen. Wij zoeken iemand voor 36 uur per week en ons doel is een vast dienstverband. De werktijden zijn van 8.30 uur tot 17.00 uur met een half uur pauze. Wij werken volgens het CAO Kinderopvang.

Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties

Wij zoeken iemand met minimaal een MBO 3  opleiding in een administratieve en/of financiële richting. Je moet affinitiet hebben met cijfers en secuur kunnen werken. Daarnaast ben je communicatief en kun je klanten netjes te woord staan en heb je ervaring met Office. Wij werken met een eigen administratieprogramma. Heb je toevallig ook nog andere skills, dan horen we dat graag. Mocht die niet 36 uur willen werken, dan verzoeken wij je niet te reageren.

Bedrijfsprofiel

Gastouderopvang is een flexibele en populaire vorm van opvang voor jonge kinderen. Onze missie is landelijk deze vorm van opvang bieden en daarom werken wij met onze gezellige team hard aan de groei van Gastouderland. Vanuit het hoofdkantoor in Culemborg sturen wij 27 vestigingen aan en staan wij dagelijks klaar voor duizenden klanten. Wij staan bekend om onze snelle service en wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij doen we alles aan om tevreden klanten te hebben en dat maakt mede ons bedrijf tot een succes.

Interesse? Stuur een mail met motivatie en CV naar: m.wittebol@gastouderland.nl