Cursusaanbod

Cursusaanbod


Ehbo-koffer.nl


Door middel van een leuke samenwerking met Ehbo-koffer.nl krijg je 10% korting op het gehele assortiment! Klik HIER om de kortingscode aan te vragen.

Leermodules

Leermodules van KinderWijsTV bevatten een mix van interactieve leervormen om het onderwerp te leren beheersen. Wil jij jouw kennis en vaardigheden vergroten in eigen tijd en tempo? Kijk gauw HIER welke leermodule jou aanspreekt!

Ben jij benieuwd naar de kosten van de module die jij hebt gekozen? Neem dan HIER contact op voor meer informatie.

Specials

Specials zijn leuk, interessant, kort en bondig. Ze zijn er in allerlei onderwerpen en praktisch van opbouw. Een Special bevat geen toets, maar checkvragen en een certificaat van deelname.

Klik HIER om te zien welke special module jouw interesse wekt.

Ben jij benieuwd naar de kosten van de module die jij hebt gekozen? Neem dan HIER contact op.

BabyWijs

De scholing BabyWijs© is een IKK erkende babyscholing ontwikkeld door KinderWijsTV en heeft primair als doel medewerkers in de kinderopvang werkend met 0-jarigen optimaal uit te rusten met kennis en vaardigheden. Door deze kennis en vaardigheden kan je iedere baby individueel begeleiden, ondersteunen en stimuleren in zijn of haar ontwikkeling. Klik HIER voor meer informatie.

De BabyWijs is bij KinderWijsTV af te nemen voor € 174,75. Sluit je deze HIER af via Gastouderland? Dan ontvang je het BabyWijs pakket al voor € 100,-! De 5 modules uit het pakket zijn ook los af te nemen. De kosten per losse module bedragen € 22,50 per stuk.