Gastouderland Academie

Gastouderland Academie


ROC Rivor - Opleiding tot gastouder

Je hebt een berg oppaservaring en wilt graag aan de slag als gastouder, maar je beschikt nog niet over het juiste diploma. Niet getreurd! Dit diploma is te behalen via het ROC Rivor in Tiel door de diplomaroute MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn te volgen. Je kan starten wanneer het jou uitkomt. Dit kan namelijk het gehele jaar door. En met een geweldige korting via Gastouderland is het enorm interessant.

Ontvang jij graag meer informatie? Klik dan HIER.


Ehbo-koffer.nl


Door middel van een leuke samenwerking met Ehbo-koffer.nl krijg je 10% korting op het gehele assortiment!

Klik HIER om de kortingscode aan te vragen en klik HIER om direct naar de website van Ehbo-koffer.nl te gaan.

Leermodules

Leermodules van KinderWijsTV bevatten een mix van interactieve leervormen om het onderwerp te leren beheersen. Wil jij jouw kennis en vaardigheden vergroten in eigen tijd en tempo?

Klik HIER om te zien welke leermodule jouw interesse wekt.

Ben jij benieuwd naar de kosten van de module die jij hebt gekozen? Neem dan HIER contact op voor meer informatie.

Specials

Specials zijn leuk, interessant, kort en bondig. Ze zijn er in allerlei onderwerpen en praktisch van opbouw. Een Special bevat geen toets, maar checkvragen en een certificaat van deelname.

Klik HIER om te zien welke special module jouw interesse wekt.

Ben jij benieuwd naar de kosten van de module die jij hebt gekozen? Neem dan HIER contact op.

BabyWijs

De scholing BabyWijs© is een IKK erkende babyscholing ontwikkeld door KinderWijsTV en heeft primair als doel medewerkers in de kinderopvang werkend met 0-jarigen optimaal uit te rusten met kennis en vaardigheden. Door deze kennis en vaardigheden kan je iedere baby individueel begeleiden, ondersteunen en stimuleren in zijn of haar ontwikkeling. Klik HIER voor meer informatie.

De BabyWijs is bij KinderWijsTV af te nemen voor € 174,75. Sluit je deze HIER af via Gastouderland? Dan ontvang je het BabyWijs pakket al voor € 100,-! De 5 modules uit het pakket zijn ook los af te nemen. De kosten per losse module bedragen € 22,50 per stuk.

Lespakket Schildje 3-4 jaar 

Het pakket, vervaardigd uit duurzame materialen, biedt een duidelijke structuur door de start-, kern- en een afsluitende activiteit. Daarnaast kunnen keuze activiteiten worden ingezet, welke aanvullend zijn. Het lespakket Schildje biedt gastouders een praktische “tool” om het onderwerp “kindermishandeling” bespreekbaar te maken en mogelijkerwijs het signaleren van kindermishandeling te vergemakkelijken.

Vraag HIER jouw kortingscode aan voor het lespakket, klik HIER voor meer informatie en klik HIER voor de website van Schildje!

Interactieve training: Schildjes missie

In de interactieve training 'Schildjes missie' wordt ruimschoots aandacht gegeven aan de bewustwording van de gastouder. Bewustwording op het thema “kindermishandeling”, maar ook bewustwording rondom de eigen identiteit van de gastouder.

Vraag HIER jouw kortingscode aan voor deze losse training en klik HIER om direct naar de website van Schildje te gaan voor meer informatie over de training!

CheezzBaby

Zou het niet geweldig zijn om zelf babyfoto's te kunnen maken die net zo mooi zijn als die van een fotograaf? Hoe zou je het vinden als je zelf de leukste en mooiste momenten van jouw baby professioneel kan vastleggen? Zou dat niet geweldig zijn? Dat kan! Via een te gekke cursus van Cheezzbaby leer je dit zelf.

Vraag HIER jouw kortingscode ter waarde van 20% aan en klik HIER om direct naar de website van CheezzBaby te gaan voor meer informatie over de cursus!

Creative like kids

Het versterken van de creatieve ontwikkeling gaat verder dan knutselen en het spelen met open materiaal. Geef kinderen de kans om alle creatieve vaardigheden te ontplooien. Belangrijke vaardigheden voor nu en in de toekomst. Biedt kinderen een rijke en gevarieerde leeromgeving, zodat zij kunnen uitgroeien tot vindingrijke volwassenen. 

Vraag HIER jouw kortingscode aan en klik HIER om direct naar de website van Creative like kids te gaan voor meer informatie over de cursus!

Rust in Ouderschap - cursus Rust in Huis

Vind jij het vervelend dat jouw kind(eren) niet naar je luisteren? En dat de gezinssituatie er steeds vaker voor zorgt dat je geen energie meer hebt? Met tegenzin de dag al begint? Dat je elke keer weer voor hetzelfde aan het waarschuwen bent? Start dan met de curus Rust in Huis van Rust in Ouderschap.

Klik HIER voor het aanvragen van de kortingscode en klik HIER om naar de website van Rust in Ouderschap te gaan voor meer informatie over de cursus!


Rust in Ouderschap - cursus Rust in de Nacht

Vind jij het lastig om een goede en vaste manier te vinden hoe jij je kind beter kunt laten slapen? Merk jij ook dat je regelmatig strijd hebt rondom het slapen? Of dat je kind regelmatig flinke huilbuien heeft? En wil je heel graag zelf ook beter slapen, maar word je toch elke keer te lang wakker gehouden door je kindje? 

Klik HIER voor het aanvragen van de kortingscode en klik HIER om naar de website van Rust in Ouderschap te gaan voor meer informatie over de cursus!

Triple P - Positief opvoeden online

Deze cursus geeft jou antwoord op de vragen over het gedrag van je kind. Je leert ermee om te gaan op een manier die bij jou past. Jij bent de expert van jouw kind. In deze cursus leer je 17 verschillende opvoedvaardigheden. Doordat je zelf kan afwisselen, ontwikkel je een opvoedaanpak die helemaal op maat is voor jouw kind en jullie gezin. Hierdoor sta jij als ouder weer sterker in je schoenen.

Klik HIER om direct naar de website van Triple P te gaan voor meer informatie en de cursus aan te schaffen voor slechts € 85,-!

VeiligheidNL

Slaap is erg belangrijk voor kinderen. Vooral baby’s en jonge kinderen hebben veel slaap nodig om goed te kunnen groeien en zich te ontwikkelen. Ook bij de gastouder slapen baby’s nog veel. Als gastouder wil je natuurlijk zorgen voor een veilige slaapplek. En je wilt ouders goed kunnen adviseren over het veilig laten slapen van hun baby. Met deze online cursus leer je alles wat je aan kennis nodig hebt!

Klik HIER om direct naar de website van VeiligheidNL te gaan voor meer informatie over de cursus!

Taal voor Taal - Babygebaren

Met kennis over het kinderbrein en de spraak- en taalontwikkeling, begrijp je de taal van jonge kinderen. Door ze een taal in handen (babygebaren) te geven, geven kinderen jou een kijkje in hun wereld. In de cursus baby- en kindergebaren kijken we naar hoe kinderen non verbaal communiceren. En hoe je als professional of ouder contact kan maken met jonge kinderen, door oog te hebben voor hun non verbale taal. 

Klik HIER voor het aanvragen van de kortingscode. Ben je gastouder? Klik dan HIER om naar de website te gaan. Ben je ouder? Klik dan HIER voor meer informatie.


Kinderen Beter Begrijpen - Opvoeden In Verbinding 

Je durft het bijna niet te zeggen, maar het gedrag van een kind is een enorme uitdaging. Het kost je soms, of vaker, moeite om daar het positieve van in te zien. Kinderen Beter Begrijpen biedt een geweldige training aan: Opvoeden in verbinding. Deze training levert je een hoop dingen op zoals meer verbinding met je kind, meer rust in jezelf én de thuissituatie, meer vertrouwen in jezelf en nog veel meer! Ben jij aangesloten bij Gastouderland? Dan kost deze training voor jou nog maar € 97,- in plaats van € 147,-!

Klik HIER om de kortingscode aan te vragen en voor meer informatie!


Kinderen Beter Begrijpen - Kindertekeningen Lezen & Begrijpen

Ontdek wat kinderen jou vertellen zónder woorden en mét tekeningen; de beeldentaal! Heb je weleens naar de tekeningen van een kind gekeken? Kinderen kunnen, willen, mogen of durven niet altijd te praten over wat hen bezighoudt. Op die momenten bieden tekeningen jou waardevolle handvatten. In tekeningen laten ze onder andere zien hoe ze zich voelen, wat ze meemaken, wat hen dwarszit. Kortom; wat er in hun koppie omgaat. Ben jij aangesloten bij Gastouderland? Dan kost deze training voor jou nog maar € 247,- in plaats van € 449,-!

Klik HIER om je kortingscode aan te vragen en voor meer informatie!


Kinderen Beter Begrijpen - Spel Beter Begrijpen 

Ontdek wat kinderen jou vertellen zónder woorden en mét spel; de beeldentaal. Zodat je hen nog beter begrijpt en beter kunt inspelen op wat ze nodig hebben in hun ontwikkeling. Dit is beeldentaalmethode Deel 2, een vervolg op Kindertekeningen Lezen & Begrijpen. Ben jij aangesloten bij Gastouderland? Dan kost deze training voor jou nog maar € 247,- in plaats van € 397,-!

Klik HIER om de kortingscode aan te vragen en voor meer informatie!